Foto's

Marleen 40 jaar in dienst, veel is veranderd in die jaren.
Ondanks dat ze al 40 jaar werkzaam is bij hetzelfde bedrijf, is Marleen inmiddels werkzaam voor haar 3e werkgever, Is het bedrijf verhuisd van Ouderkerk naar Capelle aan den IJssel, is het assortiment gewijzigd maar is de sfeer nog altijd positief. Kwamen de bestellingen vroeger veel per telefoon of fax binnen, ontvangen we ze nu per e-mail of zelfs via de app. De boekhouding en aansturing van de productieprocessen zijn geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Haar functie is allround, boekhouding, laboratoriumwerkzaamheden en het aansturen van de volledig automatische productie zorgen voor voldoende uitdaging. We zijn haar dankbaar voor alle jaren die we met elkaar hebben gewerkt en hopen dat ze nog geruime tijd deel blijft uitmaken van het IJsselmolen team.
Hoewel wij wisten dat hij ernstig ziek was, zijn we bedroefd door het toch nog plotseling overlijden van onze oud-collega en mededirecteur Piet Stam.

Piet was ruim 40 jaar verbonden aan ons bedrijf, waarbij hij de klantcontacten met ambachtelijke bakkers onderhield. In die vele jaren zijn langdurige vriendschappen ontstaan met collega’s en klanten. Piet had een brede interesse, zowel voor het ambacht als voor de mensen. De laatste jaren van zijn werkzame leven droeg hij ook, als mededirecteur, verantwoordelijkheid voor de continuïteit van ons bedrijf.
We wensen Janny, de kinderen, de klein- en achterkleinkinderen en overige familieleden sterkte toe bij het afscheid en Troost om zonder hem verder te gaan.
Capelle aan den IJssel, 4 maart 2017

De IJsselmolen, Directie en medewerkers
Onlangs hebben we geïnvesteerd in een nieuwe luchtcompressor die is uitgebreid met een warmtewisselaar.
Een werkzoekende jongedame ontmoet de verkeerde persoon op het verkeerde tijdstip. Wat resulteert in een chaos in de fabriek.

Deze film is voor een groot gedeelte opgenomen in onze fabriek.